Details

  • Start 9:00 PM - 10 Mar 2017
  • End
  • Makedonska 22, Belgrade, Serbia
  • (011) 3220 127
  • Tickets
Days Hours Minutes Seconds

VASIL HADŽIMANOV BAND I METROPOLIS MUSIC VAS POZIVAJU NA VELIKI BEOGRADSKI KONCERT U DOMU OMLADINE BEOGRADA 10. MARTA 2017, U 21H!

Metropolis Music vam s ponosom predstavlja i prvo vinyl izdanje Vasil Hadžimanov Band-a, „Alive-The Essential“!
Album „Alive“ proglašen je za jedno od najboljih izdanja u 2016-oj godini od strane prestižnog američkog magazina „DownBeat“!
Takođe, VHBand ove godine slavi i 20 godina postojanja i rada na muzičkoj sceni.

DOĐITE DA PROSLAVIMO!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma omladine, kao i na svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 800 dinara.
Uz svaku kupljenu ulaznicu ostvaruje se 25% popusta prilikom kupovine ploče u Muzičkoj kući Metropolis (Makedonska 21, Beograd)

/// Vasil Hadžimanov Band ove godine slavi 20 godina postojanja i rada na muzičkoj sceni. Do sada su objavili 6 albuma koji su osvojili brojne nagrade, dok je njihova muzika proglašena za umetnička dela od visokog nacionalnog i kulturnog značaja za Srbiju.
„ALIVE-The Essential“ album na vinyl-u sadrži pažljivo birane i najslušanije numere po listama radio stanica iz čitavog sveta, a sa istoimenog CD izdanja. Kompozicije su autorske i potpisuju ih Vasil Hadžimanov, Branko Trijić i Miroslav Tovirac, dok su neke i zajedničko autorsko delo celog benda. Muzički producenti ovog izdanja bili su Alen Hadži-Stefanov iz Makedonije i Mark Wingfield iz Sjedinjenih Država. U javnosti se pojavio pod etiketom američke izdavačke kuće MoonJune Records, a kao licencno CD i vinyl izdanje, pod etiketom „Metropolis Music Jazz“, muzičke kuće Metropolis Music iz Beograda.
Ovaj album uspeo je da osvoji i publiku i muzičke kritičare na međunarodnom nivou, te već do sada broji više od 40 objavljenih recenzija, među kojima su i engleski The Guardian i čuveni američki muzički magazin DownBeat, koji ga je ove godine čak uvrstio i na listu najboljih albuma 2016. godine.
Za Vasil Hadžimanov Band ovo je prvo izdanje na vinyl-u, a takodje, u novijoj istoriji, i za muzičku kuću Metropolis Music.
Više o albumu, bendu i recenzijama možete pronaći na oficijalnoj strani Vasil Hadžimanov Band-a www.vhband.com ///

Prijatelji koncerta
www.gdi.net
www.pergamentstudio.rs