Details

  • Start 10:00 PM - 25 Jul 2015
  • End
  • Tickets
Days Hours Minutes Seconds

Opatija i ‘Ljetna pozornica’ u subotu, 25.07.2015., definitivno će biti pretijesna za sve obožavatelje koncertnog velemajstora i glazbene legende Zdravka Čolića.

Šest godina od koncerta koji je ‘razgalio Opatiju’ miljenik svih generacija svojoj voljenoj publici priprema još jednu večer za pamćenje.

Koncert će imati i specijalni naziv „Gala večer 2“, a koji se referira na izuzetnu, istoimenu uspješnu večer iz 2009-te godine. Sam Čola priprema brojna iznenađenja za tu, kako sam priznaje posebnu večer.

Uz potporu prepune ‘Ljetne pozornice’, vrhunskih glazbenika, plesnog ansambla, spektakularne produkcije, Čola će izvesti brojne starije hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali i nove ‘Esma’, ‘Što ti dadoh’ ili ‘Zar se nismo shvatili’ s aktualnog albuma ‘Vatra i barut’ u izdanju Hit Recordsa.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 160 kn, 300 kn VIP, odnosno 190 kn, 350 kn VIP na dan koncerta, potražite putem sustava ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Media centara diljem Hrvatske, Dallas Music Shop Rijeka i ostalim prodajnim mjestima sa web stranice www.ticketshop.hr.